Kamis, 19 November 2015

Pemulihan homeopati Untuk fibroid

Pemulihan homeopati Untuk fibroid

Ramai wanita yang tidak berpuas hati dengan pilihan rawatan konvensional yang ditawarkan kepada mereka untuk fibroid mereka dan ini membawa yang melihat alternatif semula jadi. Ubat-ubatan homeopati untuk fibroid adalah pilihan yang anda boleh pertimbangkan.

Saya sentiasa sangat berhati-hati apabila tuntutan dibuat tentang rawatan tunggal dimensi yang mendakwa dapat menyembuhkan fibroid kerana sifat semula jadi fibroid bermakna untuk memberi kesan yang besar, rawatan yang berjaya perlu multifacted.

Fibroid membentuk disebabkan beberapa faktor rendah dan menengah yang secara halus berinteraksi dalam badan. Ini mungkin termasuk isu-isu pemakanan, pilihan gaya hidup, keracunan, faktor keturunan, tahap tekanan dan kurang bersenam-lain-lain. Mempunyai apa-apa kesan yang besar ke atas fibroid, ia adalah kepercayaan saya bahawa rawatan perlu menangani setiap dan setiap satu daripada isu-isu ini dan berkesan menghapuskan unsur-unsur yang tidak diingini dari badan. Kerana itulah walaupun sesuatu yang penting kerana mengubah diet anda kepada yang benar-benar mesra fibroid tidak boleh mengecutkan fibroid anda sepenuhnya-dengan baik boleh memberi anda kelegaan simptom sementara tetapi sebagai faktor-faktor lain masih ada, relief yang tidak boleh benar-benar menjadi yang ketara.

Isu saya dengan ubat-ubatan homeopati untuk fibroid digunakan secara berasingan adalah bahawa mereka tidak menangani gaya hidup atau diet isu-isu yang sering didapati menjadi faktor penyumbang yang penting dan manakala sesetengah wanita tidak melaporkan kejayaan, saya percaya bahawa ini tidak boleh kekal kecuali yang mendasari isu-isu ditangani.

Ini berkata, mungkin ada beberapa ruang untuk termasuk ubat-ubatan homeopati untuk fibroid sebagai sebahagian daripada sistem semula jadi yang baik untuk mengecutkan fibroid menyediakan ini menangani protokol lain yang diperlukan, seperti pengubahsuaian diet, pembersihan dalaman, perubahan gaya hidup, pengurusan tekanan dan senaman.

Tiga ubat-ubatan homeopati untuk fibroid yang kadang-kadang disyorkan termasuk: -

* Silicea-Dipercayai membantu fibroid berasingan daripada dinding rahim

* Thuja-Dipercayai menghentikan pertumbuhan tumor

* Aurum Muriaticum Metallicum-Dipercayai khusus membantu masalah rahim

Sudah tentu, ia adalah bijak untuk berunding dengan pengamal bertauliah sebelum mengambil ubat-ubatan homeopati untuk fibroid dan cadangan saya akan bahawa anda mempertimbangkan menggunakan sistem semula jadi untuk fibroid yang juga menangani punca kerana ini akan kekal, walaupun selepas rawatan homeopati.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar